Ontstoren van een vaccinatie

U bent hier:
Estimated reading time: 1 min

Het ontstoren d.w.z. ondersteuning geven aan het lichaam bij het verwijderen van de schadelijke gevolgen die onstaan zijn ten gevolge van een vaccinatie.De reeds ontstane immuniteit wordt hierbij NIET aangetast.

Behandeling:

  • 1e dag     1 korrel nr. 1     (potentie 30K)
  • 2e dag     1 korrel nr. 2     (potentie 200K)
  • 3e dag     1 korrel nr. 3     (potentie MK)
  • 4e dag     1 korrel nr. 4     (potentie XMK)

Laat de korrel onder de tong smelten. Het tijdstip maakt niet uit, maar neem de korrel wel steeds op dezelfde tijd. Een half uur voor de korrel tot een half uur erna niet eten, drinken of tandenpoetsen. Als er een homeopathische reactie (verergering van bestaande klachten) optreedt na één van de vier potenties, wachten met de volgende potentie tot de reactie voorbij is. Dit duurt meestal een paar dagen tot een week. Dan de potentie waar een reactie op plaatsvond herhalen tot deze geen reactie meer geeft. Meestal is één of twee keer herhalen voldoende. Vervolgens de rest van de serie afmaken.

Na verdunning 4 wacht u één tot drie weken en vervolgens herhaalt u de hele serie. De kuur is klaar als de serie in vier dagen af te werken is zonder enige reactie. Mocht er toch weer een reactie optreden op één van de potenties, dan elke reagerende potentie weer herhalen (zie boven). U gaat door totdat de hele serie in vier dagen af te werken is zonder reactie. Vaak zijn drie series voldoende.

Een te heftige reactie op de potenties 200K, MK of MXK kan eventueel behandeld worden met een oplossing van potentie 30K. Los hiervoor een korrel op in een half glas (bron)water. Daarvan neemt u elk half uur een slokje of theelepel, gedurende één of twee dagen. De meest voorkomende reactie is koorts en die hoeft niet verder  behandeld te worden.

NB: Als de patiënt een kwetsbaar kind is, dan kan elke potentie apart gegeven worden, met telkens een week ertussen. Als een potentie inderdaad een reactie geeft, deze na een week herhalen, ook net zo vaak totdat er geen reactie meer op volgt.

 Voor meer informatie kijk op http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M24&ss=P438&l=NL

Was this article helpful?
Dislike 0