Kosmische energie

U bent hier:
Estimated reading time: 1 min

Kosmische energieën zijn energieën die van buiten de aarde afkomstig zijn, dus uit de kosmos naar onze planeet komen. Een echt groot wezenlijk verschil tussen kosmische en aardse energieën is er niet. De nieuw komende kosmische energieën verversen door onder andere de magische vierkanten, de aanwezige energieën.

Magnetische vierkanten

Magische vierkanten zijn poorten (energievormen) die in verbinding staan met de andere planeten in ons zonnestelsel, onze maan en de zon. Met die andere planeten (en de maan en zon) wordt er energie uitgewisseld op de plek van het magische vierkant. Iedere energielijn is verbonden met een specifieke planeet in ons zonnestelsel (en een soort energielijn met de maan). De energielijnen wisselen energie uit door middel van magische vierkanten.

Jupiter

Jupiter is bijvoorbeeld verbonden met leylijnen. De energie uitwisseling tussen beide gebeurt via een Jupiter vierkant, die ergens onderweg op een leylijn energie uitwisselt met Jupiter. En zo heeft iedere energielijn een eigen planeet.

Energiepoorten

De kosmische energieën komen hier door energiepoorten die energieën uitwisselen met een andere plek. De benaming kosmisch wordt gegeven aan energieën die een directe kosmische oorsprong hebben. Wanneer energielijnen energie uitwisselen met de omgeving verliest de kosmische energie zijn “titel” kosmisch en wordt de energie aards genoemd.

Was this article helpful?
Dislike 0