Currylijnen

Estimated reading time: 1 min

Currylijnen zijn een bepaald soort energielijnen die een rasternetwerk vormen.

Dit rasternetwerk wordt het currynet, currynetwerk of currygrid genoemd. De currylijnen zijn vernoemd naar Dr. Curry, een wetenschapper die veel onderzoek gedaan heeft in de geobiologie. deze lijnen geven een storende straling die zelfs lichaamscellen kunnen vernietigen.

Deze lijnen lopen in diagonalen over de aardbol. Net als bij Hartmannlijnen die een Noord-Zuid/Oost-West netwerk vormen, vormen de Currylijnen dit in de diagonale richting met een hoek van 45 graden. Gemiddeld bedraagt de afstand tussen de stralingslijnen 7m in Noordoost/Zuidwest richting en 7 m in Noordwest/Zuidoost richting. De breedte van een Currylijn kan 70 cm bedragen.

De currylijnen zijn verbonden met de planeet Mars in ons zonnestelsel. Met deze planeet worden energieën uitgewisseld door middel van een magisch vierkant, een marsvierkant of curryvierkant genaamd.

Currylijnen kunnen ook marslijnen genoemd worden. Currylijnen hebben ook hun invloed op bomen. Bomen vormen dan een langgerekte verticale indeuking in de stam. Bij het ontstoren van aardstralen moet er op currylijnen gelet worden.

Was this article helpful?
Dislike 0