Inentingsbelasting

U bent hier:
Estimated reading time: 1 min

Inenten, vaccineren. D(K)TP, HIB, BMR, HPV.  
De voordelen van het vaccineren lijken groot te zijn. Maar vaak wordt er niet stilgestaan bij het feit dat vaccineren ook nadelen heeft.

Nadelen die zich kunnen uiten in allerlei klachten, zowel  lichamelijke als mentaal, emotioneeel en  verder gaan dan een pijnlijke arm of een nacht niet lekker slapen.

Vaccins blijken veel meer bijwerkingen te kunnen hebben dan tot nu toe werd aangenomen. Verkoudheden, geel of groen snot, pusogen, keelpijn, verlies van oogcontact, scheelzien, chronisch hoesten, chronisch tranende ogen, wazig zien, bronchitis, acute midden-oorontsteking, astma, eczeem, allergieen, gedrags- of ontwikkelingsverandering, persoonlijkheidsstoornissen, spierkrampen,  oververmoeidheid, concentratie- of coördinatiestoornissen, steeds terugkomende hoofdpijn met misselijkheid en duizeligheid, niet geliefd voelen, zichzelf wegcijferen, etc. De lijst van mogelijke bijwerkingen is lang.

Al deze klachten samen noemen we het Post Vaccinaal Syndroom; het meest miskende syndroom in de geneeskunde!

In mijn natuurgeneeskundige praktijk test ik regelmatig kinderen met een inentingsbelasting. De schade die een  vaccinatie kan aanrichten is veel groter dan de meeste ouders, artsen en kinderartsen vermoeden.

Zo bleken veel gedragsproblemen plots te verdwijnen als vaccins ontstoord werden, ook al kwamen de meeste kinderen voor heel andere problemen. Stemmingsstoornissen, agressiviteit, rusteloosheid, concentratiestoornissen en ADHD, maar ook allerlei lichamelijke klachten bleken regelmatig te verdwijnen door gebruik te maken van homeopathisch verdunde en gepotentiëerde vaccins. (isotherapie) 

Uit ervaring blijkt dat ‘de periode na een vaccinatie’ veel ruimer genomen dient te worden dan de drie dagen die nu veelal gehanteerd worden. Klachten die pas na weken, maanden of zelfs jaren na vaccinatie ontstonden konden nog als een post-vaccinaal syndroom gediagnosticeerd en tevens genezen worden. Men kan er ook voor kiezen voordat de vaccinatie gegeven wordt het lichaam alvast te laten ” wennen” aan de vaccinatie zodat het minder heftig zal gaan reageren

Was this article helpful?
Dislike 0