Geobiologie

Estimated reading time: 1 min

De kreet “aardstralen” roept in Nederland soms nog steeds een lacherig sfeertje op. In het buitenland (o.a Duitsland en Zwitserland) is dit echter al een erkende wetenschap.

Geobiologie is de wetenschap die de samenhang bestudeert tussen de aarde (gea) en het leven (bio). Het is de wetenschappelijke benadering van de invloed die aardstralen, wateraders en het elektromagnetisch veld  van de aarde kunnen hebben op alles wat leeft, dus ook op de mens. Inclusief de negatieve invloed van mens op mens. 

Dit is geen nieuwe wetenschap. Denk maar eens aan de piramiden van de Egyptenaren, de ontwikkelingen van de Maya’s en de grote gotische kathedralen. Al deze bouwwerken laten zien dat de bouwers ervan bijzonder gevoelig waren voor de energieën van de aarde en dat ze bedreven waren in het kanaliseren ervan. Helaas droegen zij hun kennis en diepe geheimen mondeling over, van de meester op de leerling, waardoor de vernietiging van een volk het verlies van deze kennis betekende. 

Onder geopathische belasting wordt verstaan alle soorten straling die uit de aarde komt. Hartmann veldlijnen, tellurische veldlijnen en -netten, Curry veldlijnen, dubbelzones, Schuman resonantie, leylijnen, straling uit wateraders, breuken, en door de aarde weerkaatste / geabsorbeerde kosmische straling.

Aardstralen: wat zijn het en wat doen ze?
Spanningsvelden –  ontstaan en  invloed ervan op ons leven
De gevolgen

Was this article helpful?
Dislike 0