De gevolgen van geopathische belasting

U bent hier:
Estimated reading time: 1 min

Als een mens zich langdurig ophoudt bij een van de netwerken, bij een aardstraal of aardbreuk kunnen er diverse aandoeningen ontstaan zoals hoofdpijn, slechte nachtrust, vermoeidheid, slaapwandelen, hartklachten, versnelde aderverkalking, onverklaarbare pijnen, bedplassen en depressie. Ook een versnelde verslechtering van reeds aanwezige aandoeningen en kanker, kunnen een mogelijke aanduiding zijn van de aanwezigheid van aardstralen.

Chronische klachten en ziekten als bijvoorbeeld kanker staan in veel gevallen in direct verband met aardstralen. Daarom is het schadelijk als men te lang boven een plek slaapt waar aardstralen zijn. Men kan dan beter het bed verplaatsen.

Het is natuurlijk nog beter om de straling volledig te neutraliseren en zodoende stralingsvrij te leven.

Enige voorbeelden waaraan je kunt herkennen dat er waarschijnlijk aardstralen zijn: een hond die zijn mand niet in wil of er niet lang in blijft liggen, een vogel die lusteloos in zijn kooi zit, een plant op de vensterbank die lelijk wordt en gaat hangen en op den duur dood gaat.

Niet iedereen reageert even heftig op aardstralen. Het kan onschuldig beginnen. Mensen die hun bed of gemakkelijke stoel boven een punt hebben staan waar aardstralen lopen krijgen vaak vage klachten. Bij de één gaat dat snel terwijl het bij een ander jaren kan duren voor er klachten optreden.

De zogenaamde ziekmakende straling breekt onze weerstand af. Daardoor zijn we vatbaarder voor allerlei bacteriën, virussen, schimmels en parasieten.

Was this article helpful?
Dislike 0