Ondersteuning met homeopathisch spagyrische middelen

U bent hier:
Estimated reading time: 1 min

Ter ondersteuning van mijn behandelvorm maak ik o.a. gebruik van een lijn spagyrische geneesmiddelen.

De spagyrische middelen zijn er op gericht organen en orgaansystemen weer in balans te brengen, waarbij rekening wordt gehouden met variabele wisselwerkingen tussen alle samenhangende lichaamsfuncties. Bijzondere aandacht heeft  het stimuleren van alle uitscheidingsfunctieorganen. Deze spelen bij spagyriek middelen een zeer belangrijke rol.

Dit (totaal)middel slaat een brug tussen de Klassieke Homeopathie, de Fytotherapie, de Aromatherapie (etherische oliën) en de behandelvorm met mineralen en oligo-elementen (Schüssler zouten). Spagyriek kan beschouwd worden als een vorm van bio-resonantie. De inzet van de Spagyriek is naar keuze op fysiek, energetisch en/of spiritueel niveau: de sturing gebeurt uit de keuze van de middelen, onderlinge verhouding en mate van dosering.  

Deze suppletie wordt altijd op getest op effectiviteit en verdraagzaamheid. Ook moet de behandeling holistisch zijn. Hiermee wordt bedoeld dat niet alleen de klacht waarvoor de patiënt komt maar ook eventuele andere symptomen en bepaalde relaties tussen klachten, symptomen en oorzaken, die de patiënt vaak helemaal niet weet, in de behandeling worden meegenomen.

Was this article helpful?
Dislike 0