Welkom bij Praktijk Van der Meer

Worstelt u of uw kind al heel lang met vage klachten? Klachten die kunnen variëren van chronische moeheid, hoofdpijn, een vaag hoestje, huiduitslag en maar niet over willen gaan? Vage pijnklachten zoals spier- en gewrichtsklachten, maar ook psychische klachten zoals ongeconcentreerd zijn, altijd gespannen zijn, niet meer het vermogen hebben om ontspannen weg te dromen in een spannend boek, slapeloosheid of juist de hele dag en nacht kunnen slapen.

Als paramedisch natuurgeneeskundig therapeute heb ik binnen mijn praktijk de mogelijkheid om samen met u te zoeken naar de oorzaak van deze klachten en antwoord te krijgen op de vraag waarom u deze klachten hebt ontwikkeld en hoe u herhaling hiervan in de toekomst kunt voorkomen.

Om dit te bereiken maak ik gebruik van 5 natuurgerichte principes, waarvan ik elk aspect onderzoek en behandel:

  1. Energie
  2. Prikkeloverdracht
  3. Drainage
  4. Voeding
  5. Levenskunst

Deze vijf principes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Het is een natuurlijke manier om evenwicht te brengen als er verstoringen zijn ontstaan.

De behandelingen zijn zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen.

Op mijn website zijn actuele artikelen te lezen die wekelijks worden aangevuld. U kunt zich bovendien aanmelden voor mijn  nieuwsbrieven. Kunt u niet vinden wat u zoekt, stel gerust uw vragen door gebruik te maken van het contact formulier of neem rechtstreeks contact op.

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie .
Indien u een klacht hebt meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.

De praktijk is aangesloten bij de meeste zorgverzekeraars; de behandeling wordt (gedeeltelijk) uit aanvullende verzekering vergoed.


Nieuws

 

Covid-19, wat is er aan de hand

https://stichtingvaccinvrij.nl/covid-19-wat-is-er-aan-de-hand/

 

Ik raad u ernstig aan dit artikel van vaccinvrij goed te lezen en uit te dragen!!!

Geplaatst op 24-03-20 14:05 | | Commentaar (0)

 

Praktijk blijft open

In verband met de hele situatie rondom het coronavirus werk ik vanuit huis en tijdelik niet meer in de praktijk in Zuidlaren.
Ik test de cliënten die een afspraak hebben staan nu via een zogenaamde Systeem-informatie -Card (SI-card).

Een SI-Card is een kaartje zo groot als een bankpasje.
Op deze

Geplaatst op 24-03-20 11:33 | Read more... | Commentaar (0)

 

Coronavirus

Waarom worden zoveel mensen ernstig ziek van het coronavirus?

Deze vraag houd mij al een tijdje bezig.
Wij hebben al miljoenen jaren een ingenieus immuunsysteem dat heel goed in staat is indringers als bacteriën, parasieten en virussen effectief te bestrijden.

Geplaatst op 15-03-20 11:25 | Read more... | Commentaar (0)