Big Pharma wetenschapper bekent: “Ze stoppen kankerverwekkende chemicaliën in de COVID-prikken”

Een wetenschapper van Big Pharma heeft onthuld dat zowel Pfizer als Moderna bekende kankerverwekkende stoffen in hun Covid-injecties hebben gestopt, die vervolgens werden gebruikt om naar verluidt miljarden mensen over de hele wereld in te enten.

Microbioloog Kevin McKernan verrichtte baanbrekend onderzoek naar het testen van enkele flesjes Covid-vaccins en ontdekte gevaarlijke hoeveelheden dubbelstrengs DNA-plasmiden in de vaccins van Pfizer en Moderna, bericht Sean Adl-Tabatabai.

De World Council for Health (“WCH”) heeft verklaard dat er een rode lijn is overschreden. “DNA-besmetting van mRNA-‘vaccins’ vormt een risico voor iedereen op deze planeet,” aldus WCH. “Repliceerbaar DNA, zogenaamde plasmiden, in zowel de monovalente als de bivalente vaccins, die er absoluut niet zouden moeten zijn … We kunnen alleen maar speculeren hoe het zal aflopen, maar wat er vandaag moet gebeuren na de publicatie van de paper van McKernan et al (2023) is een onmiddellijke stopzetting van het ‘covid-19 vaccin’-programma.”

In de mRNA-injectie van Pfizer ontdekte McKernan ook promotors van het Simian Virus 40 (“SV40”) die in verband worden gebracht met de ontwikkeling van kanker bij mensen. Hij benadrukte dat het gevonden SV40 een stukje virus is, niet het hele virus. Het vormt echter nog steeds een risico op het veroorzaken van kanker.

SV40 of Simian Virus 40 was het 40e virus dat gevonden werd in niercellen van resusaapjes toen deze cellen gebruikt werden om het poliovaccin te maken. Dit virus besmette zowel het geïnactiveerde poliovaccin (“IPV”) als het orale of “levende” poliovaccin (“OPV”) dat door Dr. Albert Sabin was ontwikkeld. Toen ontdekt werd dat SV40 een dierlijk kankerverwekkende stof was die in de poliovaccins terecht was gekomen, werd er in 1961 een federale wet aangenomen die voorschreef dat vaccins dit virus niet mochten bevatten.

DNA-besmetting en SV40 ontdekt

McKernan deed onlangs mee aan Conservative Review with Daniel Horowitz om te waarschuwen dat er geen kwaliteitscontrole is in het productieproces van deze vaccins. Als zijn bevindingen wijdverspreid blijken te zijn, zou dat een nog groter risico op anafylaxie, bloedstolling, ontwikkeling van resistentie tegen antibiotica, risico op genintegratie en langdurige productie van spike-eiwit in het lichaam kunnen betekenen. U kunt HIER een audio van het interview beluisteren op Apple podcasts.

Tijdens het interview zei McKernan:

“Het zit in zowel Moderna als Pfizer. We hebben gekeken naar de bivalente vaccins voor zowel Moderna als Pfizer en alleen naar de monovalente vaccins voor Pfizer omdat we geen toegang hadden tot monovalente vaccins voor Moderna. In alle drie de gevallen bevatten de vaccins dubbelstrengs DNA-verontreiniging. Als u dat DNA een sequentie geeft, zult u zien dat het overeenkomt met wat lijkt op een expressievector die gebruikt wordt om het RNA te maken…

Aan de kant van Pfizer heeft het in ieder geval een zogenaamde SV40-promotor. Dit is een stukje oncogeen virus. Het is niet het hele virus. Het kleine stukje staat er echter om bekend dat het zeer agressieve genexpressie stimuleert. En de zorg die mensen, zelfs bij de FDA, in het verleden hebben opgemerkt bij het injecteren van dubbelstrengs DNA, is dat deze dingen dan in het genoom kunnen integreren. Als je niet voorzichtig bent met de manier waarop je deze dingen maakt, en je hebt te grote hoeveelheden van dit DNA, dan neemt de kans op genoomintegratie toe…

Als je een SV40-promotor voor een oncogen zet, krijg je een hoge expressie van een gen dat kanker kan veroorzaken, het zal een zeldzame gebeurtenis zijn, maar je hebt niet veel van deze cellen nodig om met zoiets in aanraking te komen om het te laten werken. SV40 heeft in feite eerdere vaccinatieprogramma’s geplaagd, toegegeven, het was het volledige virale genoom, niet alleen de promotor, maar dit heeft eerdere vaccinatieprogramma’s geplaagd. Het poliovaccin is er één van en men was bezorgd dat dit zou hebben bijgedragen aan kanker door dat vaccin. Er is dus een geschiedenis van bezorgdheid over SV40.

De promotor in sommige van deze vectoren is niet nodig. Het lijkt overbodig overgewicht dat ze hadden kunnen elimineren, maar het zit er nog steeds omdat ze dit zo snel de deur uit hebben gedaan, dat ze niet echt de tijd hadden om overbodige delen van de plasmide te verwijderen. Dat stukje DNA is dus iets waar we echt aandacht aan moeten besteden. We hebben kwantitatieve PCR-testen gemaakt om hiernaar te zoeken. Verschillende onderzoekers over de hele wereld voeren deze tests nu uit om te kijken hoeveel van dit DNA er nog rondzweeft nadat mensen gevaccineerd zijn.”

Japanse professor uit bezorgdheid

De Japanse professor Murakami van de Universiteit van Tokio uitte zijn bezorgdheid over de alarmerende ontdekking van SV40-promotors die McKernan had gedaan. Hij zei:

“Het Pfizer-vaccin heeft een onthutsend probleem. Ik heb een verbazingwekkende ontdekking gedaan. Deze afbeelding is een vergrote weergave van de vaccinvolgorde van Pfizer. Zoals u kunt zien, bevat de Pfizer-vaccinsequentie hier een deel van de SV40-sequentie. Deze sequentie staat bekend als een promoter. Grofweg zorgt de promoter voor een verhoogde expressie van het gen. Het probleem is dat de sequentie aanwezig is in een bekend kankerverwekkend virus.

De vraag is waarom een dergelijke sequentie, die afkomstig is van een kankervirus, aanwezig is in het vaccin van Pfizer. Er zou absoluut geen noodzaak moeten zijn voor zo’n kankerverwekkende virussequentie in het vaccin. Deze sequentie is totaal onnodig voor de productie van het mRNA-vaccin. Het is een probleem dat zo’n sequentie stevig in het vaccin zit. Dit is niet het enige probleem. Als zo’n sequentie in het DNA aanwezig is, migreert het DNA gemakkelijk naar de celkern.

Het betekent dus dat het DNA gemakkelijk het genoom kan binnendringen. Dit is een zeer alarmerend probleem. Het is essentieel om de sequentie te verwijderen. Pfizer heeft het vaccin echter geproduceerd zonder de sequentie te verwijderen. Dat is schandalig kwaadaardig. Dit soort promotorsequentie is helemaal niet nodig voor de productie van het mRNA-vaccin. In feite is SV40 een promotor van kankervirussen.”

Big Pharma wetenschapper bekent: “Ze stoppen kankerverwekkende chemicaliën in de COVID-prikken”

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.