Arts beweert dat GRAFEEN van gevaccineerde op ongevaccineerde overgaat, wat leidt tot vernietigde bloedcellen, stolsels

/

Kan het zijn dat de “vaccins” tegen het coronavirus (Covid-19) grafeen en wie weet wat nog meer afgeven aan de ongevaccineerden, waardoor hun lichaam op dezelfde manier wordt vernietigd als dat van de “volledig gevaccineerden”? Volgens Dr. Philippe van Welbergen is dit precies wat er gebeurt, schrijft Ethan Huff.

Welbergen is vooral geïnteresseerd in de grafeencomponent van de injecties, die zich in het lichaam van mensen lijkt te assembleren als grote vezels en ongeïdentificeerde structuren die klonters vormen.

In sommige gevallen krijgen deze stolsels magnetische eigenschappen die volgens Welbergen en anderen een elektrische lading mogelijk maken. Dit zijn met andere woorden complexe biostructuren.

Tot nu toe werd meestal aangenomen dat deze op grafeen gebaseerde stolsels bij de persoon blijven waarin ze werden geïnjecteerd. Maar er zijn nu aanwijzingen dat de ongevaccineerden ze ook oppikken via shedding.

Als u niet gevaccineerd bent, blijf dan zoveel mogelijk uit de buurt van gevaccineerden

Als medisch directeur van Biomedical Clinics was Welbergen een van de allereerste deskundigen die het publiek waarschuwde voor de bloedschade die de covid-19 prikken veroorzaken.

Vorig jaar gaf hij beelden vrij van bloedmonsters die hij onder een microscoop had genomen. Die beelden toonden een verontrustende aanwezigheid van vreemde artefacten die werden omschreven als “buisachtige structuren” en deeltjes die “oplichtten en veel cellen beschadigden”.

Veel van Welbergens patiënten begonnen niet lang nadat de covid-injecties waren losgelaten via Operation Warp Speed vreemde symptomen te ontwikkelen, en daarom begon hij de zaak voor het eerst te onderzoeken.

Patiënten die een injectie kregen, klaagden over plotselinge vlagen van chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen en zelfs verlamming. Vrouwen die de vruchtbare leeftijd al lang voorbij waren, werden plotseling ook weer ongesteld.

De verantwoordelijkheid van doktoren: waarschuw het publiek wereldwijd voor ernstige staatscriminaliteit en het in de doofpot stoppen daarvan

Uit de bloedmonsters van deze patiënten bleek dat de door grafeen gegenereerde structuren vrijwel elke bloedcel in het zicht hadden gedecimeerd.

Vóór Operatie Warp Speed had Welbergen nooit eerder dergelijke formaties in het bloed van patiënten gezien. Ze begonnen zich duidelijk te vormen zodra de prikken in de armen waren toegediend.

Welbergen verscheen later op de Zuid-Afrikaanse gemeenschapszender Loving Life TV om de zaak grondig te bespreken. Hij liet de kijkers zijn dia’s zien en legde uit wat er op stond.

Tijdens het programma toonde hij ook bloed-dia’s van “vaccinvrije” patiënten, dat wil zeggen patiënten die de prikken weigerden. Helaas vertoonden sommige daarvan ook tekenen van “besmetting met vaccintoxinen door shedding.”

Een paar dagen voordat hij in dat programma verscheen, merkte Welbergen toevallig iets op dat wordt omschreven als een magnetisch of elektrisch polariteitseffect aan verschillende kanten van de grafeenvezels die hij had geïdentificeerd.

Bijna elk monster, zei hij, vertoonde tekenen van deze polariteit, terwijl hij vóór het verschijnen van de covid-19 injecties nog nooit zoiets had waargenomen in al zijn jaren van praktijk.

“Dr. Philippe’s presentatie is werkelijk onthullend en gruwelijk – een must watch, vooral voor degenen die verkondigen dat Covid-injecties ‘veilig’ zijn en erop aandringen dat mensen zich laten injecteren,” meldt The Exposé, die clips van het programma heeft gepubliceerd om te bekijken.

“De Covid-injecties zijn wapens van genocide en het is ongelooflijk dat de mensen die ze hebben ontworpen nog steeds vrij rondlopen.”

In de commentaren voegde iemand aan de conversatie toe dat hij gewoon verbaasd is dat iemands lichaam nog kan functioneren met deze grafeenklonters erin verwerkt. Het is echter slechts een kwestie van tijd voordat die stolsels groot genoeg worden om het leven van die persoon te beëindigen.

12.000 leden van de Amerikaanse luchtmacht, waaronder elitepiloten, hebben de inentingsplicht geweigerd en de deadline nadert nu

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven

https://www.frontnieuws.com/arts-beweert-dat-grafeen-van-gevaccineerde-op-ongevaccineerde-overgaat-wat-leidt-tot-vernietigde-bloedcellen-stolsels/

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.