Nanodeeltjes en mRNA uit COVID-vaccin komen tóch terecht in moedermelk, bewijst studie

Ondanks dat altijd werd verzekerd dat het niet kon gebeuren, komen het mRNA en de lipide nanodeeltjes uit COVID-vaccins tóch terecht in de moedermelk, blijkt uit een alarmerende studie van NYU.

In de klinische tests van Pfizer waren zwangere en borstvoeding gevende vrouwen uitgesloten van deelname. Dat was niet voor niets, blijkt nu uit een cohort studie van wetenschappers van de New York University, waarvan de resultaten maandag werden gepubliceerd op JAMA Pediatrics.

De cohortstudie omvatte elf gezonde ‘personen die borstvoeding gaven’ en die ofwel het Moderna mRNA-1273 vaccin ofwel het Pfizer BNT162b2-vaccin kregen binnen zes maanden na de bevalling.

Van de elf ingeschreven lacterende vrouwen werden sporen van BNT162b2 en mRNA-1273 COVID-19 vaccins gedetecteerd in zeven monsters van vijf verschillende deelnemers op verschillende tijdstippen tot 45 uur na de vaccinatie.

Daarmee blijkt onomstotelijk dat het mRNA en de lipide nanodeeltjes niet zoals beloofd op de plaats van de injectie blijven, en zelfs uiteindelijk via de melkklieren terecht kunnen komen in de moedermelk.

Politici en gezondheidsautoriteiten hebben zwangere en lacterende vrouwen altijd verzekerd dat dit niet kon gebeuren. Zij werden zelfs uitdrukkelijk aangespoord om zich wel te laten vaccineren. In de Verenigde Staten werden zwangere en borstvoeding gevende vrouwen zelfs verplicht om zich te laten prikken, wilden ze hun baan of opleiding niet verliezen.

Cardioloog dr. Peter McCullough reageert furieus op de desastreuze onderzoeksresultaten. “Vrouwen die borstvoeding geven worden routinematig uitgesloten van proeven met nieuwe producten, omdat veel stoffen in de moedermelk worden uitgescheiden en de schadelijke gevolgen voor de zuigeling onbekend zijn. Bijna twee jaar nadat het vaccineren begon, rapporteren Hanna et al, NYU [de onderzoekers] vandaag [dat ze messenger RNA hebben aangetroffen in moedermelk].”

McCullough beschuldigt medicijnwaakhond de Food and Drug Administration (FDA) en de American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) ervan ‘gefaald te hebben’ in het beschermen van vrouwen die borstvoeding geven.

De onderzoekers, van wie de hoofdonderzoeker dr. Nazeeh Hanna indirect fondsen ontvangt van vaccinfabrikant Johnson & Johnson, beweren desondanks dat de schokkende bevindingen ‘suggereren’ dat de vaccins veilig zijn voor lacterende vrouwen, zolang ze maar wachten met het geven van borstvoeding tot 48 uur na vaccinatie. Zij zeggen dat de gifstoffen maar kort in de moedermelk gedetecteerd werden.

“De sporadische aanwezigheid en de sporen van COVID-19 vaccin-mRNA die in moedermelk zijn gedetecteerd, suggereren dat borstvoeding na COVID-19-mRNA-vaccinatie veilig is, met name na 48 uur na vaccinatie,” verzekeren de onderzoekers, die hun vooringenomenheid ten opzichte van vaccins al laten doorschemeren in de eerste zin van het studierapport, die luidt: “Vaccinatie is een hoeksteen van de bestrijding van de COVID-19-pandemie.”

Belangenverstrengeling

Bij het gedeelte van het rapport waar de onderzoekers eventuele ‘conflicts of interest’ – ofwel belangenverstrengeling – moeten opgeven, blijkt waarom de insteek van het rapport pro-vaccin is. Hoofdonderzoeker dr. Hanna geeft aan fondsen te ontvangen van de Robert Wood Johnson Foundation, een ‘liefdadigheidspoot’ van vaccinfabrikant Johnson and Johnson. Ook ontvangt de arts gelden van de New York State Department of Health en de National Institute of Environmental Health Sciences.

Het onderzoek zelf is gefinancierd door de Department of Pediatrics, NYU Langone Hospital–Long Island en de New York University Long Island School of Medicine.

Expliciet aangegeven staat daarbij: “De ondersteunende organisatie had een rol in de opzet en uitvoering van het onderzoek; verzameling, beheer, analyse en interpretatie van de gegevens; voorbereiding, beoordeling of goedkeuring van het manuscript; en beslissing om het manuscript voor publicatie in te dienen.”

Toch moesten de onderzoekers erkennen dat het mRNA en de lipide nanodeeltjes uit de experimentele producten van Pfizer en Moderna na vaccinatie in de moedermelk terecht kunnen komen.

https://www.blckbx.tv/corona/nanodeeltjes-en-mrna-uit-covid-vaccin-komen-toch-terecht-in-moedermelk-bewijst-studie
https://nieuw.praktijk-vdmeer.nl/wp-login.php

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.