Bhakdi: Het bewijs is er – vaccinatie vernietigt het immuunsysteem

02/12/2022 | www.kla.tv/21610

Onderstaand artikel is een uitstekende beschrijving van de mogelijke bijwerkingen van de gentherapie, in de volksmond de corona vaccinaties genoemd.

Het laatste anderhalve jaar kom ook ik tijdens het testen oude kwalen bij mensen tegen; kwalen die wij al jaren geleden hadden opgelost maar nu na inenting weer de kop op steken. En dan heb ik het over lyme, gordelroos ( herpesvirus), pfeifferachtige virussen, toxoplasmose, etc. Onderstaand artikel heeft mij gesterkt in mijn opvatting dat inderdaad het immuunsysteem enorm wordt aangetast en de oorzaak is van veel ellende.

Dr. Sucharit Bhakdi, emeritus hoogleraar medische microbiologie en immunologie en voormalig leerstoel aan het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz, roept nogmaals op tot onmiddellijke stopzetting van de vaccinatiecampagne omdat hij vreest voor een heropflakkering van dodelijke infecties zoals tuberculose als direct gevolg van schade aan het immuunsysteem, veroorzaakt door genetische manipulatie-injecties.

“Allereerst wil ik zeggen dat we niet over details hoeven te twisten. De feiten liggen op tafel, de feiten werden een week geleden gepresenteerd door Arne Burkhardt en deze feiten zijn verwoestend!”

Alle op genen gebaseerde vaccins, ongeacht de fabrikant, leiden tot hetzelfde resultaat bij de gevaccineerde! Hij had autopsie gedaan op 15 personen. In de afgelopen vier dagen is het aantal gestegen tot 70. Alle mensen die zijn overleden na de vaccinatie zonder dat de autoriteiten een verband hebben gelegd met de vaccinatie. Dit waren dus mensen die stierven thuis, op het werk, in de auto, bij het sporten enzovoort, enzovoort. Dit is heel, heel belangrijk.

Op aandringen van nabestaanden werden autopsies uitgevoerd, maar er werd niets gevonden. Dus de organen leken normaal, maar zoals Arne Burkhardt, hoogleraar pathologie, een van de meest ervaren professoren in Duitsland, die nu trouwens met pensioen is, net zoals ik, de afgelopen zes maanden naar deze organen heeft gekeken.

Dag in dag uit keek hij naar deze organen. Hij heeft iets ontdekt dat zo verschrikkelijk verwoestend is. Het lijdt nu geen twijfel wat hier aan de hand is en het antwoord ligt in de organen van deze mensen, Bij 90% vond hij duidelijk bewijs van een autoimmuunreactie ( zelfaanval) door dodelijke lymfocyten in de weefsels. De belangrijkste hiervan waren het hart (!) en de longen, en vervolgens andere weefsels zoals de lever, enzovoort, enzovoort. En dat is nu gepost op de ethische website van Physicians for COVID en het verspreidt zich momenteel over de hele wereld omdat deze gegevens zo vernietigend zijn dat je niet naar andere gegevens hoeft te zoeken om te weten dat deze vaccins zowel jongeren , als oude mensen doden. Ze doden jong en oud! En ze vermoorden onze kinderen! En dus weet ik niet waar we het nog meer over hebben.

Kijk naar deze kogels die worden afgevuurd op de mensen die worden ingeënt. De kinderen die… We hebben deze video gemaakt en ik zei, wij zeggen:

‘Oké, kinderen, ga tegen de muur staan. Dit is een waterpistool en ze zullen je neerschieten met dit waterpistool en het zal geen pijn doen. Het water kan in je ogen komen en ze kunnen gaan prikken. Maar er gebeurt echt niets en je beschermt jezelf, je ouders en grootouders.”

Dit is allemaal onzin! De kinderen worden echt tegen de muur gezet en ze schieten! Deze verdomde mensen schieten en ze doden onze kinderen! Ik kan het niet uitstaan. We hebben een zoontje van vier en we gaan als het zover komt dit verdomde land ontvluchten omdat we hem niet laten neerschieten.

Het is nu bekend dat auto immuunreacties die leiden tot zelfvernietiging worden veroorzaakt door deze vaccins. Wat Arne Burkhardt ontdekte, was dat bij 90 procent (!) van de overledenen van 28 tot 90 jaar, vrouwen en mannen, die naar verluidt niet waren overleden vanwege dit vaccin, hij bij allemaal dezelfde pathologische bevindingen aantrof. En dat bewijst dat het vaccin haar heeft gedood.

We kunnen dat niet bewijzen, maar de enige gemene deler was de vaccinatie met dat verdomde op genen gebaseerde vaccin dat de productie van die verdomde pieken in de weefsels veroorzaakte. Er is geen andere reden waarom ze stierven. Er is geen andere reden!

Nu luistert iedereen goed: vier van die eerste vijftien zijn maar één keer ingeënt en zijn overleden. En dat is wat Arne Burkhardt ontdekte, en ik zal je zeggen, Arne Burkhardt is een van de meest ervaren pathologen in Europa, en als hij zegt dat het zo is, is het ook zo.

 En hij heeft beelden die nu zijn gedocumenteerd en nooit zullen worden vernietigd. Ze zijn er voor iedereen in de wereld om te zien en te bestuderen. Als hij zegt dat killer-lymfocyten het lichaam, de harten en longen en soms ook andere organen van deze mensen zijn binnengedrongen, rijst de vraag: waarom dringen de killer-lymfocyten in godsnaam de organen binnen? En het enige antwoord is dat deze organen de doelwitten produceren die door deze dodelijke lymfocyten worden gezien. En dit doel is het virale eiwit, want zo werkt de immunologie sinds het begin van de mens, en zo werkt het nu!

Nu, jullie politici en jullie autoriteiten, kijk naar deze foto’s, kijk naar deze mensen die stierven, deze mensen die werden gedood vanwege jullie.! Ik kan niet uitstaan! Hoe kunnen we hierover blijven discussiëren? Het bewijs is er, voor de hele wereld om te zien.

Nou, laat me je het volgende vertellen: het is vrij duidelijk dat de meerderheid van de mensen die gevaccineerd zijn, of ze nu een of twee keer zijn ingeënt, na twee keer ingeënt te zijn, het natuurlijk erger wordt. Na de derde keer wordt het erger en erger en erger omdat het immuunsysteem steeds agressiever wordt.

Nou, allereerst lekten de bloedvaten door de eerste injectie. Ze lekken omdat de bekleding van de vaten bekrast en beschadigd raakt, wat we een jaar geleden al zeiden. Dan gaat het mRNA in je organen en de hartspier en de lever en de longen beginnen deze verdomde eiwitten te maken en dan komen de killer-lymfocyten die iedereen heeft, iedereen heeft zulke killer-lymfocyten, en dan vernietigen ze de organen. Vernietig het hart, de longen, de lever, de bla, bla, bla.

Waarom maak je hier geen einde aan? Waarom dwing je je politici en je autoriteiten niet om dit te stoppen? Waarom? Waarom hebben we het hier nog over?

Nou, het laatste en dan ben ik klaar, luister heel goed: dat is wat we al maanden zeggen, erop wijzend dat deze verdomde vaccins van nature naar de lymfeklieren gaan. Natuurlijk gaan deze lymfekliercellen deze verdomde spikes maken en natuurlijk zullen deze cellen die de spikes maken, worden gedood door de dodelijke lymfocyten die we allemaal hebben. Wat gaat er nu gebeuren? Vraagteken?

Uw lymfocyten en de cellen die verantwoordelijk zijn voor de immuun controle in uw lichaam sterven af. Ze zijn stervende! Ze sterven bij deze arme kinderen als ze zijn ingeënt. Ze sterven bij deze arme mensen, volwassenen tussen de 20 en 90 jaar oud. Wat gebeurt er als die schildwachtlymfocyten in je lymfeklieren afsterven? Ze zijn verantwoordelijk voor het beheersen van virussen die al in uw lichaam aanwezig zijn, zoals het Epstein Barr-virus (pfeiffer virus), infectieuze mononucleosis. Die, als je het niet onder controle hebt, zal ontploffen. Herpesvirus, als je het niet onder controle hebt, explodeert het en krijg je gordelroos. Oh mijn god, is dat zo moeilijk te begrijpen? Is het zo moeilijk?

Maar ik zal nog iets anders zeggen: er zijn zoveel meer verdomd gevaarlijke infectieuze agentia die sluimeren in de lichamen van miljarden mensen op aarde. Allereerst natuurlijk tuberculose! Wist je dat ik ook de tuberculosebacterie bij me heb? Maar ik houd het onder controle via mijn lymfocyten in mijn lymfeklieren! Als ik deze lymfocyten dood, omdat ze door hun broers en zussen worden gedood omdat ze het aandurven om dit verdomde eiwit te maken, stort mijn bescherming tegen tuberculose in!

Er is een andere ziekte genaamd toxoplasmose die over de hele wereld verspreid is. Vooral in de Middellandse Zee, en deze toxoplasmose breekt uit, God helpe je! Maar God sta je ook bij als er tuberculose uitbreekt! Tuberculose was ooit de grootste moordenaar van de mensheid.

Maanden geleden hebben wij, de Dokters voor COVID-ethiek, een paper voor u gepubliceerd om te lezen. “Vaccinatie en gordelroos, wat zegt dat ons?” En we schreven in dat essay dat we vrezen dat sluimerende infecties zullen exploderen met virussen en bacteriën zoals tuberculose. Maar niemand weet wanneer ze zullen ontploffen! Tuberculose heeft tijd nodig om te ontploffen, deze bacteriën zijn erg traag.

Nog maar twee dagen geleden ontving ik een e-mail van collega’s hier in Duitsland en zij zeiden: Vreemd, we hebben een patiënte met symptomen in haar buik die we niet konden verklaren. We hebben nog nooit zoiets gezien, en we wisten niet wat ze had. Ze had koorts, ze had pijn.

Maar na ongeveer twee weken voerden we een agressieve diagnose uit en ontdekten dat ze tuberculose-reactivatie had in haar hele buik. En ze vecht nu voor haar leven, as we speak! Omdat tuberculose erg moeilijk te behandelen is, vooral als het multiresistent is, en dat zijn er veel. Ik voorspel, we voorspelden dat vanwege dit verdomde vaccin er wereldwijd een toename van tuberculose zou zijn, vooral in de landen waar de tuberculosebacterie in de lichamen van mensen sluimert, en dat is India, Afrika, heel Azië. Helaas niet bij de politici in Europa die zijn gevaccineerd, want dan zouden ze zien wat het betekent om bijvoorbeeld tuberculose op te lopen.

Nu word ik erg emotioneel omdat mijn mensen, de Thais, het doelwit zijn. En de mensen van India, en ik heb ook wortels in India.  En ik zeg je, vraag niet of het op korte, middellange of lange termijn is. Van tuberculose ga je op den duur dood, net als tumoren trouwens. En jullie moeten allemaal weten dat er een explosie van kanker en tumoren is onder de gevaccineerden die niemand begrijpt. Maar het is hetzelfde principe. De lymfocyten in uw lichaam zijn verantwoordelijk voor het onder controle houden van tumorcellen. En deze tumorcellen worden elke dag, elk uur in je lichaam gevormd. Dus stop met praten over bijwerkingen en sterfgevallen. Ga op zoek naar deze signalen. Ga op zoek naar virussen, herpes, EBV ( pfeiffer) , CMV (cytomegalievirus), het doden van de baby’s in de baarmoeder. Begrepen? tuberculose, toxoplasmose, kanker. En ik garandeer je dat je dingen zult vinden die je zullen schrikken als je deze vaccingekte niet stopt! Dat wilde ik vandaag zeggen.”

Bronnen/Links:

https://rumble.com/vr9bd1-the-proof-is-there-vaccination-destroys-immune-system.html

Bhakdi: »Worüber reden wir noch? Die Fakten sind eindeutig!«

https://rumble.com/vr4tei-dr.-bhakdi-explains-basic-immunology.html

Video – Dr. Bhakdi Explains Basic Immunology

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.