Uitgebreide studie: Er zijn NUL Amish kinderen die lijden aan kanker, diabetes of autisme – WAAROM IS DAT?

De huidige populatie Amish in Amerika nadert snel de 400.000, met de grootste concentraties van 90.000 in Pennsylvania en 82.000 in Ohio. Amish hebben zich in 32 Amerikaanse staten gevestigd en hebben gemiddeld 7 kinderen per gezin, dus de bevolking groeit snel. In een gloednieuw, uitgebreid onderzoek (vanaf juni 2023), gepresenteerd door Steve Kirsch aan de Senaat van de staat Pennsylvania, werd berekend dat bij Amish kinderen, die volledig ongevaccineerd zijn, typische chronische aandoeningen nauwelijks of helemaal niet voorkomen, schrijft Tapnewswire.

Deze chronische aandoeningen, waar bijna alle gevaccineerde kinderen aan lijden, zijn onder andere auto-immuunziekten, hartaandoeningen, diabetes, astma, ADHD, artritis, kanker en natuurlijk… autisme (denk aan ASS en het Syndroom van Asperger).

Panelleden van deskundigen getuigden hoe gezond Amish kinderen zijn in vergelijking met gevaccineerde Amerikaanse kinderen

Misschien is het wel goed om mensen af te schrikken van vaccins, voor al die pro-vaccin-fanatici die denken dat elke voorstander van natuurlijke gezondheid een “samenzweringstheoreticus” is die ziekte en wanorde verspreidt door te praten over vuile vaccins, vaccinatieletsels en door vaccins veroorzaakte sterfgevallen. Tijdens de getuigenis vertelden deskundige gezondheidsadvocaten waarom er nooit rapporten zijn gepubliceerd over de gezondheid van Amish kinderen in het algemeen, en zeiden: “Na tientallen jaren de Amish bestudeerd te hebben, is er geen rapport omdat het rapport vernietigend zou zijn voor het narratief. Het zou aantonen dat het CDC het publiek al tientallen jaren schade berokkent door niets te zeggen en alle gegevens te begraven.”

Dr. Peter McCullough, een top cardioloog in Amerika, met bergen peer-reviewde, gepubliceerd werk, getuigde voor de Amerikaanse Senaat en voor wetgevende instanties in de hele V.S., over de gevaren van vaccins, waaronder de COVID-19 genmuterende injecties. Over de pandemie gesproken, de Amish gingen NIET in lockdown, ze zetten GEEN maskers op die bacteriën voortbrengen en ze “vaccineerden” zeker NIET voor de Wuhan Lab Griep. Ze negeerden elk mandaat en protocol van de CDC en Fauci-propaganda, inclusief de dodelijke stolselinjecties (omdat ze beter wisten dan zich te laten injecteren met miljoenen giftige, kleverige spike-eiwitten en grafiet nanodeeltjes).

Raad eens wat er gebeurde? De Amish hadden een 90 keer hoger overlevingspercentage van COVID dan de rest van Amerika (Frontnieuws: Amish gemeenschappen die CDC Covid richtlijnen trotseren hadden ’90x lager sterftecijfer’ dan de rest van de VS). Niemand wil hierover praten, behalve voorstanders van natuurlijke gezondheid. Als je er iets over post op social media, word je onmiddellijk verbannen, op een zwarte lijst gezet en bestempeld als “verkeerde informatie” of “desinformatie”.

Waarom is het zo belangrijk om vaccins te mijden als de pest? Kijk eens naar al die krankzinnige ingrediënten die in vaccins worden gebruikt, zoals conserveringsmiddelen, emulgatoren, hulpstoffen, genetisch gemodificeerde bacteriën, gemuteerde virussen en steriliteitsveroorzakende chemicaliën. Dit staat allemaal open en bloot opgesomd. Geen enkel mens zou ooit iets hiervan in zijn bloed en spierweefsel geïnjecteerd mogen krijgen, waarbij de normale afweerschilden van het lichaam, waaronder de huid, longen en het spijsverteringskanaal, omzeild worden.

Deze giftige, soms dodelijke ingrediënten bevatten kwik (hoge doses in de griepprik met meerdere doses), menselijk bloed (albumine van abortussen), dodelijke varkensvirussen genaamd circovirus (in Rotateq Rotavirus jabs), adelaarsbloed, hondenbloed, geïnfecteerde groene apenniercellen, sucralose, mononatriumglutamaat (MSG), koeienbloed, kippenbloed, eieren, zuivel, antibiotica, pindaolie (ja, er blijven resten achter, vandaar alle dodelijke pinda-allergieën), latex (van de stoppen op de naalden en flacons waar de naalden doorheen gaan), aluminium en nog veel meer.

Uitgebreide studie: Er zijn NUL Amish kinderen die lijden aan kanker, diabetes of autisme – WAAROM IS DAT?

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.