Gevaccineerden besmetten ongevaccineerden..!?

Op 22 april vond er een discussie plaats met een groep vooraanstaande medische experts die zich grote zorgen maken over het voortbestaan ​​van de menselijke soort. Er is nu een officiële consensus onder de experts dat Covid-19-vaccinaties bio wapens zijn.

In de laatste aflevering van Critical Thinking leggen Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Carrie Madej, Dr. Larry Palevsky, Dr. Christiane Northrop, Dr. Lee Merritt en kinderarts Maurine McDonald de harde waarheden bloot over de Covid-19 genetische experimenten.

De angstaanjagende focus van de discussie lag op medische rapporten die aantonen dat er een overdracht plaatsvindt van de gevaccineerden naar de ongevaccineerden door de COVID injecties. Degenen die zich niet aan het experiment van Big Pharma hebben onderworpen, raken hoe dan ook besmet. Ook al heeft men de COVID- prik niet genomen, de kans om besmet te worden zonder direct lichamelijk contact met een gevaccineerd persoon is mogelijk.

Zelf verspreidende vaccins zijn geen mythe. Het Johns Hopkins University toont in een artikel aan dat zelf verspreidende vaccins al bestaan.

Volgens deze studie van het Amerikaanse National Library of Medicine National Health Institute bestaan ​​er sinds 2016 zelf verspreidende vaccins voor opkomende infectieziekten.

Pfizer geeft in hun eigen documenten officieel toe dat de experimentele mRNA-proefpersonen super – verspreiders zijn die ziekten overdragen op de ongevaccineerde mensen. Tijdens de klinische onderzoeken van Pfizer wordt het slim ‘beroepsmatige blootstelling’ genoemd.

Deze technologie infecteert gewetenloos de onwetende ongevaccineerde bevolking wanneer deze in contact komt met het mRNA van de gevaccineerden. Dit is een ernstige schending van de Code van Neurenberg uit 1947 en is tevens bewijs dat experimentele mRNA-injecties voor Covid-19 in feite genetische bio wapens zijn. Dit komt rechtstreeks uit de Pfizer BioNTech-studie (PF-07302048) met de titel “A Phase 1/2/3 Study to Evaluate the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA-vaccins Candidates Against Covid in Healthy Individuals.”

Deskundigen zijn van mening dat de overdracht van de gevaccineerden naar de ongevaccineerden via de lucht plaatsvindt. Artsen zien sterilisatie, miskramen en andere vreemde bloedingen en stolling bij vrouwen, mannen en kinderen die worden blootgesteld aan Covid gevaccineerden. Overdracht vindt plaats zonder direct fysiek contact. Daarom is de breedgedragen overeenstemming van experts dat de gevaccineerden onmiddellijk in quarantaine geplaatst zouden moeten worden.

Een ander belangrijk punt dat gemaakt werd door het medische panel is dat er geen sprake is van shedding (dit is de uitscheiding van virusdeeltjes bij gevaccineerde mensen of dieren) maar van overdracht (transmission).

Pfizer klokkenluider Dr. Michael Yeadon heeft ons gewaarschuwd voor de dreigende uitroeiing van het menselijk ras. Hij laat  ons weten dat elke extra Covid-injectie de levensverwachting nog meer verkort. Dr. Geert Vanden Bossche, eveneens insider uit de Pharma industrie, gaf kortgeleden een wereldwijde noodwaarschuwing voor de volksgezondheid en riep op tot een onmiddellijke stopzetting van het biotech experiment.

U hoeft alleen maar te kijken naar de laatste ongewenste voorvallen en sterfgevallen die aan VAERS zijn gemeld om te weten dat de dood en verwonding door de Covid-prik veel erger zijn dan het Corona-virus, dat niet dodelijker is dan de seizoensgebonden griep.

Vaccinatie versus transfectie

Een normaal vaccin injecteert een ziekteverwekker in uw bloedbaan om een ​​immuunrespons op te wekken met als gevolg dat het lichaam antistoffen aanmaakt tegen de ziekte waartegen het gevaccineerd wordt. Nooit eerder heeft een vaccin een menselijke cel gepenetreerd.  Geen van deze biotechnologieën is ooit eerder op mensen getest en toch worden ze nu wereldwijd gebruikt zonder Informed Consent ( toestemming na informatie over de ingrediënten of bijwerkingen).

De Covid-prik zet een proces in werking dat bekend staat als biohacking. Boodschapper-RNA (mRNA) en adenovirussen ( licht verkoudheidsvirus) worden rechtstreeks uw cellen ingebracht voor genetische herprogrammering met behulp van een lipide (vet)-nanotechnologie-afgiftesysteem. Geen van deze biotechnologieën is ooit eerder op mensen getest.

Dit proces van het genetisch modificeren van het menselijk ras wordt transfectie genoemd, niet vaccinatie. Big Pharma, reguliere media, de overheid en vooraanstaande gezondheidsautoriteiten liegen als ze beweren dat er nu sprake is van een vaccinatie.

Bovendien worden de cellen van de Covid gevaccineerden geprogrammeerd om een synthetisch spike-eiwit te produceren van de ziekteverwekker waarmee ze zijn geïnjecteerd. Dus hun lichamen zijn nu ziekteverwekkers en ze geven de ziekte door aan anderen. Het is onduidelijk of de productie van deze ziekteverwekker ooit stopt. Productie van deze ziekte door uw eigen cellen zorgt ervoor dat het immuunsysteem antilichamen tegen het spike-eiwit aanmaakt. Als er geen rem op dit systeem is ingebouwd dan zal het immuunsysteem ongehinderd antistoffen aan maken waardoor het de  eigen lichaamscellen kan gaan aanvallen, dit heet een auto-immuunreactie.

De (nano)technologie die in de Covid-shots worden gebruikt hebben een houdbaarheid van twee jaar. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de biotech-industrie de bevolking jaar na jaar wil injecteren.

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.