Critical Thinking with Dr. T & Dr. P; panel met Amerikaanse artsen over SARS-CoV-2 injecties

Enkele Amerikaanse artsen hebben een panel gevormd en in een video hun eerste ideeën geuit over het nieuwe verschijnsel dat er bij de COVID-19 injecties op de een of andere manier iets van de gevaccineerde persoon op de niet gevaccineerde persoon wordt overgedragen. Ze benadrukken dat deze vorm van overdracht geen ouderwetse besmetting is zoals we deze kennen van bacteriën, virussen en dergelijke.

Dr. Larry Palevsky wijst erop dat een vaccin ons zou moeten beschermen tegen een bacteriële of virale infectie. De Covid-19-injecties zijn niet ontworpen om ons te beschermen tegen een SARS-CoV-2-infectie en kunnen daarom de overdracht van een SARS-CoV-2 niet stoppen. Dit staat zelfs in de patenten beschreven.

Volgens Dr. Larry,  refererend naar de literatuur uit 2020, zien we dat mensen last krijgen van  bloedaandoeningen, zuurstofgebrek, hypoxie, longziekte, stollingsziekte, beroertes, hypertensie, smaakverlies, verlies van geur en neurologische problemen. Dit zijn geen symptomen van een virusziekte, maar een klinische presentatie van een bloedvergiftiging. Uit alle literatuur blijkt dat het spike-eiwit van dit virus verantwoordelijk is voor het veroorzaken van al deze bovengenoemde symptomen. Dit spike-eiwit komt niet in de natuur voor, het is een door mensen gemaakt wapen. Het is geen virus. Dit was nooit een influenza-achtige of griepachtige ziekte. Het was regelrecht een vergiftiging van het bloed. Dit spike-eiwit zou zich kunnen hechten aan receptoren in alle delen van het lichaam; hersenen, hart, longen, nieren, darmen, sperma en vrouwelijk voortplantingssysteem en daar problemen veroorzaken.

Hij herhaalt vele malen dat de COVID-prik  geen vaccin is! Als het lichaam genetisch materiaal ingespoten krijgt met als doel een ​​synthetisch spike-eiwit te maken, dan hebben we absoluut geen idee wat er gebeurt wanneer de genetische instructies in de cel komt en spike-eiwitten gaat maken.

Dr. Tenpenny heeft de reële mogelijkheid ontdekt dat er ander vreemd RNA in deze Covid-shots zit. We hebben echt geen idee wat het zou kunnen zijn. We denken dat het spike-eiwit is, gaat Dr. Larry verder. We hebben geen ervaring met het gebruik van genetische instructies van een geïnjecteerd synthetische boodschapper-RNA. Het is dus ook moeilijk te bepalen of deze productie van spike-eiwitten op den duur wel uitgeschakeld kan worden of dat het lichaam dit ongebreideld  blijft produceren. Hier zijn geen wetenschappelijke studies over bekend. En we hebben geen bewijs of het lichaam dat is geïnjecteerd en nu het spike-eiwit maakt, het uitademt via de longen, het uitspuugt via het speeksel of via urine, via de huid of via ontlasting naar buiten brengt.

Wat we hebben is een enorme, briljante propaganda van genocide, omdat ze niet iedereen hoeven te injecteren om de resultaten te krijgen waarnaar ze op zoek zijn. Want nu zien we dat de mensen die geïnjecteerd worden in feite de melaatsen zijn, en ervoor zorgen dat gezonde mensen die nog nooit geïnjecteerd zijn symptomen van Covid-19 krijgen zoals bloedingen, miskramen en sterfgevallen.

Dit is geen vaccin, noem het alsjeblieft geen vaccin. Lipidenanodeeltjes zijn nog nooit eerder in een vaccin gebruikt. Ze zijn in staat om elk materiaal dat eraan is gehecht door te geven aan de hersenen, longen, lever, sperma en vrouwelijke voortplantingssystemen. Dit is Russische roulette. De geest is uit de fles. Dit is genocide. Dit is een massavernietigingswapen en het vereist dat we onze stem laten horen. Er wordt iets doorgegeven via gevaccineerde mensen op ongevaccineerde mensen.

Volgens Dr. Sherry Tenpenny dwingen deze Covid-injecties onze cellen om een spike-eiwit te maken en hier een antilichaam tegen te maken. Het spike-eiwit kan door de bloed / hersenbarrière breken. Het spike-eiwit zelf kan je genen manipuleren en eiwitten in je hersenen wijzigen en pulmonale hypertensie en cardiovasculaire problemen veroorzaken, en het is een dodelijk wapen, zegt dr. Tenpenny.

De Johnson & Johnson-injecties bevat een adenovirus-omhulsel met een genetisch materiaal. 50 miljard kleine deeltjes adenovirus worden geïnjecteerd. Adenovirus is een verkoudheidsvirus. Dr. Tenpenny vermoedt dat een deel van het grootste overdrachtsproces afkomstig is van het J&J adenovirus. Dit migreert naar de longen en wordt vervolgens uitgeademd. Ze maken al intra-nasale Covid-injecties om zich te hechten aan de reukzenuwen in de neus en het genetisch materiaal rechtstreeks in de hersenen af ​​te leveren.

De nanobots ( in Pfizer en Moderna injecties) programmeren je cellen om een ​​spike-eiwit te produceren dat niet is getest en vreemd is voor het menselijk lichaam. De antigeen-immuunrespons die wordt geactiveerd, lijkt niet op vaccinatie. De antigenen veroorzaken bloedstolling (coagulatie), wat tot veel sterfgevallen heeft geleid.

Dr. Lee Merritt legt uit dat medische experts over de hele wereld duizenden meldingen ontvangen van menstruele onregelmatigheden en disfunctie na de Covid-injectie, terwijl de media zich richten op bloedstolsels. Vrouwen bloeden al weken, sommigen krijgen geen menstruatie en postmenopauzale vrouwen bloeden. Er wordt melding gemaakt van bloedstolling, zelfs tijdens de zwangerschap. Er zijn miskramen en bloedneuzen. Kinderen in de nabijheid van de gevaccineerden hebben aanzienlijke neusbloedingen. Mannen hebben blauwe plekken op de benen en bloedstolsels. We zien dingen die nergens op slaan.

Polysorbaat 80, dat is opgenomen in de Covid-shots, kan de ovariële functie uitschakelen. Bij mannen zien artsen zwelling van de geslachtsorganen, erectiestoornissen, zwelling van het scrotum en onregelmatigheden in de borsten bij vrouwen.

Dr. Carrie Madej noemt nanolipidedeeltjes en de hydrogel. De Pfizer en Moderna producten bevatten nano-materialen. Het zijn minuscule organische substanties die ook wel nanobots of hydrogels worden genoemd. Ze zijn gemaakt om veel verschillende dingen te kunnen doen:

  • Ze werken als een bezorgdienst van een geneesmiddel op bestelling (on-demand-drug-delivery system). Het nano-vetbolletje is dus een soort PostNL die een bestelling (het mRNA) aflevert in de cellen. En het kan van buitenaf geactiveerd worden om de lading af te leveren. Op deze manier loodsen ze de spike-eiwit-instructie (in het mRNA) stiekem langs het immuunsysteem. Zonder deze nano-verpakking zou het lichaam het mRNA onmiddellijk vernietigen, omdat het niet lichaamseigen is.
  • Ze werken als een biosensor. Een biosensor verzamelt informatie (= data) van het lichaam door middel van elektrische pulsen, zoals allerlei bloedwaarden, zuurstofverzadiging, emoties, hersenactiviteit, spieractiviteit, noem maar op.
  • Ze werken als een microchip. Een microchip heeft besturingscapaciteit. Het kan informatie (datapakketjes) ontvangen èn uitzenden door middel van impulsen of frequenties

De officiële berichtgeving over deze nano-vetbolletjes vertelt alleen van de eerste eigenschap, niet van de twee overige computerachtige capaciteiten. Over de effecten op en in de mens is slechts summiere informatie beschikbaar, namelijk van slechts kleine groepen militairen. In feite weten we niet wat het doet ìn de mens en mèt de mens. In tegenstelling tot wat fabrikanten en gezondheidsautoriteiten zeggen, blijven deze nano-substanties vele jaren lang in het lichaam achter.

De mensen die zich hebben laten injecteren, zorgen voor de opwekking van technologische elektromagnetische velden in hun energieveld (aura). Dit geldt voor alle vaccins, omdat alle vaccins een verandering in het DNA aanbrengen.

MENSEN KIEZEN VOOR VACCINATIE UIT ANGST,
MENSEN WEIGEREN EEN VACCINATIE DOOR KENNIS.

Oplossingen en behandelingen

Dr. Tenpenny geeft een aantal interessante feiten over twee zeer veilige en effectieve behandelingen voor Coronavirus en Influenza.

1             Ivermectine heeft geen bijwerkingen of complicaties en wordt al meer dan 60 jaar gebruikt.
2.            Hydroxychloroquine (HCQ) wordt al meer dan 70 jaar gebruikt.

Dr. Tenpenny stelt voor om mensen zowel HCQ als Ivermectine te geven als ze ziek zijn en de Frontline Doctors van Amerika schrijven deze medicijnen in de VS voor.

U moet weten wat uw vitamine D-spiegel is. Indonesiërs kwamen erachter dat als je vitamine D-spiegel hoger is dan 30, je minder dan 4% kans hebt om op de intensive care van Covid terecht te komen. Dr. Tenpenny vindt dat uw vitamine D-spiegel therapeutisch tussen 80 en 100 moet zijn. Laat ook een zinkniveau testen. Het moet tussen 11 en 12 zijn. Neem Quercetine, een plantaardige antioxidant die het zink in de cellen drijft.

Dr. Tenpenny gelooft dat de overdracht via de lucht kan plaatsvinden, zoals het adenovirus. Als het in de lucht is, stelt ze voor om elke dag colloïdaal zilver te gebruiken.

Dr. Northrop raadt aan om een ​​bad te nemen in een halve liter biologische zeep, zoals waszeep en alfalfapellets of hooi, wat je koopt voor je hamsters. Als je een blacklight hebt, kun je de Hydrogel Nanoworms uit je lichaam zien komen en richting de alfalfa gaan. Neem daarna een douche. Met handschoenen aan, haal je de spullen uit je badkuip en deponeer je ze in de zak met de handschoenen.

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.