85% Covid-19 doden hadden voorkomen kunnen worden

Professor dr. Peter McCullough, internist, cardioloog en medisch professor aan het Health Sciences Center van de Texas A&M Universiteit,  is één van ’s werelds beste medici die vele publicaties van wereldfaam op zijn naam heeft staan. Tevens is hij redacteur van twee belangrijke medische vakbladen.

Hij stelt dat 85% van alle mensen die (verondersteld) aan Covid-19 gestorven zijn, nu nog in leven hadden kunnen zijn als de politiek en media er niet alles aan gedaan hadden om bestaande medicijnen stelselmatig te onderdrukken.

McCullough wees op deze schokkende feiten in een verklaring tegenover het parlementaire comité Volksgezondheid en Menselijke Diensten van de staat Texas.

‘Absoluut verbijsterd’ dat het publiek werkende behandelingen wordt onthouden

Hij vertelde ‘absoluut verbijsterd’ te zijn dat in niet één van de 50.000 peer-reviewed papers over Covid-19 over een behandeling, anders dan vaccinaties,wordt gesproken. Samen met een team experts verrichtte hij vervolgens wel zo’n onderzoek, en kwam op een uitstekende behandeling uit, die werd gepubliceerd in het gezaghebbende American Journal of Medicine. Ook werd er een YouTube video van gemaakt, die onmiddellijk ‘viral’ ging – totdat YouTube deze al binnen een week blokkeerde.

‘Wist u dat er gewoon thuis een behandeling mogelijk is, als je diagnose Covid-19 krijgt?’. Waarom wordt er niets gedaan om zoveel mogelijk ziekenhuisopnames te voorkomen? Waarom geen berichten over behandelde patiënten die daardoor niet naar het ziekenhuis hoefden? Waarom niet ieder positief testresultaat standaard van een behandeladvies te voorzien?

Landen die medicatie wel toelieten hebben slechts 1% tot 10% van het aantal doden hier

De professor wees erop dat landen buiten het Westen die deze medicijnen (zoals HCQ/zink protocol, Quercetine, Ivermectine) wèl toelieten, verhoudingsgewijs slechts 1% tot 10% van het aantal doden van de westerse wereld hadden. ‘Wanneer kreeg u een update over hoe de rest van de wereld met Covid-19 omgaat?’

Net als in de VS zijn er ook in Nederland en Europa steeds dezelfde artsen en ‘experts’ die op de mainstream media iedere keer maar weer hetzelfde extreem eenzijdige, verdraaide, misleidende beeld schetsen, bedoeld om de hele bevolking in een toestand van doodsangst te houden en daardoor absoluut gehoorzaamheid afdwingen om zich aan de meeste absurde maatregelen te houden. Niet één van deze artsen en experts vermeldt ooit dat Covid patiënten eenvoudig, snel en zeer veilig met bestaande medicatie kunnen worden behandeld en genezen.

‘80% groepsimmuniteit, massa vaccinaties totaal onnodig’

De schattingen zijn dat Texas, waar bijna alle corona maatregelen op 1 maart zijn opgeheven en het leven vrijwel weer normaal verloopt, 80% groepsimmuniteit heeft. Mensen die Covid-19 krijgen en daar antistoffen tegen opbouwen, ‘hebben complete en langdurige immuniteit. Daar kun je met vaccins niet tegenop.

Er bestaan geen wetenschappelijke, klinische of veiligheidsargumenten om een herstelde Covid-19 patiënt te vaccineren of te testen.’

Vaccins moeten alleen strategisch aan enkele kwetsbare groepen worden gegeven, vindt hij dan ook. Mensen tot 50 jaar met een redelijke gezondheid hoeven echter beslist niet gevaccineerd te worden. ‘Daar is geen wetenschappelijk argument voor.’ Eén de grootste drogredenen voor vaccinaties is zogenaamde ‘asymptomatische verspreiding’. ‘Daar wil ik heel duidelijk over zijn: die is er amper, als het al bestaat. Een zieke geeft het door aan een zieke. De Chinezen hebben een studie gepubliceerd… naar 11 miljoen mensen. Ze probeerden bewijs voor asymptomatische verspreiding te vinden. Het is er niet. Het is één van de belangrijkste stukken misinformatie (in de media).’

‘85% doden en ziekenhuisopnames hadden eenvoudig voorkomen kunnen worden’

Uit twee ‘zeer grote’ studies is gebleken dat ‘als artsen hun 50-plus patiënten met medische problemen tijdig behandelen met een multi-medicijn protocol… er 85% minder ziekenhuisopnames en doden zijn.’

Cijfers toegepast op Nederland, dan zijn er 13.915 landgenoten onnodig gestorven

In Nederland zijn er tot op heden 16.371 doden aan Covid-19 toegeschreven. Los van de meer dan terechte twijfels die er zijn over hoe dit cijfer tot stand is gekomen , betekent dit dat als die 85% ook voor ons land geldt, er 13.915 Nederlanders onnodig zijn overleden omdat de overheid en media doelbewust uitstekend werkende medicijnen bij hen weg hielden.

Uit: Xandernieuws 

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.