“Ik heb mijn COVID-19 vaccin gehad en voel mij prima”

Professor dr. Dolores Cahill

“Bovenstaande uitdrukking is de onwetende verdediging van iedereen die het vaccin heeft genomen.
Als dat uw verdediging is, dan heeft u zich nog nooit in de materie verdiept.  Het is een mRNA vaccin. Innovatief medicijn. Anders dan enig ander vaccin, volledig ongetest. In feite, stapt het uit de geneeskunde en in de genetica.”

Wat is de functie van DNE en RNA?
RNA is Ribonucleïnezuur.
DNA is een afkorting van DesoxyriboNucleïneZuur.
DNA is de genetische opmaak van elk organisme. Met andere woorden, het is de unieke kern van wie je bent in deze wereld.

Beide stoffen/verbindingen (RNA en DNA) lijken erg op elkaar, maar hebben ook hun verschillen.

DNA repliceert en slaat genetische informatie op. Het is een blauwdruk voor alle genetische informatie in een organisme. RNA zet deze genetische informatie in het DNA om tot een bruikbaar formaat om eiwitten van te bouwen en verplaatst deze informatie vervolgens naar ribosomale eiwitfabrieken.

Het mRNA-vaccin bevat de letter ‘m’ die staat voor messenger. Dat mRNA is dus een kunstmatige/synthetische ‘boodschapper’, een RNA-streng, die de genetische informatie in het DNA omzet. Het DNA gaat dus -na het toegediend krijgen van mRNA- iets ánders doen, dan het DNA dient te doen. Nu hebben ze u verteld dat dit wordt gedaan, om eiwitten te produceren die het immuunsysteem te versterken, zódanig dat het Covid-virus wordt bestreden. MAAR,

Als u het vaccin al toegediend hebt gekregen,
dan kunt u er zeker van zijn,
dat uw DNA nu aan het veranderen is.
Heeft u enig idee welke gevolgen dat kan hebben?

Uw genetische opmaak is aan het muteren.
U werd/wordt onder extreme druk gezet, om een injectie te accepteren die uw genetische opmaak verandert. En dat vanwege een virus dat oprecht parallel loopt met de griep, met een dodelijk percentage van 0,03%. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de FDA dit ‘vaccin’ nog niet heeft goedgekeurd als een legitiem vaccin  maar het alleen heeft goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties als experimenteel vaccin. Feitelijk is het geen vaccin, maar een mRNA-gereedschap.

Dit betekent dus heel simpel dat het op U wordt getest!
De meeste ‘vaccin’-bedrijven, farmaceutische industrieën,  noemen dit niet eens een vaccin, maar een ‘besturingssysteem’.

Mensen zeggen: “Als het de enige manier is om weer normaal te worden, dan doe ik het”.
Verbijsterd.
Want deze mensen zijn bereid om het risico te nemen hun genetische opmaak te veranderen. Alleen maar om ‘hun leven terug te krijgen’.

Mensen kiezen voor een vaccinatie uit angst
Mensen weigeren een vaccinatie door kennis

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.