Nieuwe website

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om mijn website in een nieuw jasje te steken. Met trots presenteer ik u mijn geheel nieuwe website die vanaf heden online staat.

Een website met een hele nieuwe frisse uitstraling die de professionaliteit en kwaliteit van Praktijk van der Meer perfect weerspiegelt. Uiteraard is de informatie op de nieuwe website gelijk gebleven aan de oude website, maar dan in een modernere uitvoering. Het doel van mijn website is nog steeds het geven van informatie over de praktijk, werkwijze en achtergronden.

Deze website is niet alleen bedoeld voor die mensen die eventueel een afspraak willen maken of simpel informatie willen verzamelen over een bepaald onderwerp maar ook voor bestaande klanten die op zoek zijn naar meer informatie of met dringende vragen zitten.

Daarnaast zal ik op de nieuwe website relevante informatie blijven delen op de blog en eventueel via nieuwsbrieven.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
On Key

Gerelateerde Blogs

senior, elderly, people

Allemaal aan de statines

    Nieuw onderzoek plaatst vraagtekens bij richtlijn omtrent beginnen met statines Als je een gezonde 50-plusser bent en geen hartziekte hebt, komt het veel voor

vaccine, biochemistry, mask

Giftige stoffen in Covid-vaccins

In de coronavaccins werden vanaf het begin schadelijke stoffen aangetroffen. dr Hannes Strasser keek hoe giftig de stoffen zijn en ontdekte dat sommige helemaal niet

Vragen? Zoek in de kennisbank.