Nieuwe website

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om mijn website in een nieuw jasje te steken. Met trots presenteer ik u mijn geheel nieuwe website die vanaf heden online staat.

Een website met een hele nieuwe frisse uitstraling die de professionaliteit en kwaliteit van Praktijk van der Meer perfect weerspiegelt. Uiteraard is de informatie op de nieuwe website gelijk gebleven aan de oude website, maar dan in een modernere uitvoering. Het doel van mijn website is nog steeds het geven van informatie over de praktijk, werkwijze en achtergronden.

Deze website is niet alleen bedoeld voor die mensen die eventueel een afspraak willen maken of simpel informatie willen verzamelen over een bepaald onderwerp maar ook voor bestaande klanten die op zoek zijn naar meer informatie of met dringende vragen zitten.

Daarnaast zal ik op de nieuwe website relevante informatie blijven delen op de blog en eventueel via nieuwsbrieven.

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.