Kleinkinderen op bezoek

Kleinkinderen op bezoek, grootouders ziek.

Het is ons opgevallen dat wij na een iets langer bezoek van de kleinkinderen, bijvoorbeeld als ze 2 of 3 nachtjes bleven slapen, altijd ziek zijn. Niet een beetje ziek maar echt ziek zijn met heftige symptomen. Terwijl wij een zeer gezonde leefstijl hanteren.

Uit de tijd dat wij kleine kinderen hadden en onze ouders met regelmaat kwamen oppassen, is dit fenomeen mij onbekend. Onze ouders waren, aansluitend op het contact met de kleinkinderen, nooit ziek.

Nu hebben wij het voordeel dat ik ruim 17 jaar werk met een vegatest en daarmee onze eigen diagnose kunnen stellen. De verschijnselen van kinkhoest zijn al voorbij gekomen en na de Kerst 2019 hebben we ernstige verschijnselen gehad van de bof.
Deze laatste symptomen kwamen deze keer bij meerdere familieleden, die in de nabijheid van de kleintjes geweest zijn, voor. Interessant is dat 1 volwassenen zo ernstig ziek was dat hij toch maar even via de huisartsenpost is gegaan; hij kreeg als diagnose een heftige keelontsteking. Volgens de huisarts lopen er veel mensen rond met de griep, met name kleine kinderen… zou het werkelijk de griep zijn of is dit een aanname van de arts??

Waarom worden wij, na contact met de kleinkinderen, wel ziek en onze ouders in het verleden niet?

question, question mark, request

Het kan zijn dat kleine kinderen vaker de griep hebben dan vroeger en daarmee de grootouders besmetten, maar waarom? Is het immuunsysteem van de jeugd tegenwoordig minder sterk dan dat van ons? En waarom dan?

In onze jeugd en in de jeugd van onze kinderen was er minder sprake van electromagnetische belasting. Wij waren alleen thuis met een vaste telefoon bereikbaar, het internet bestond in onze jeugd nog niet en in de jeugd van onze kinderen was het in opkomst. Nu is er bijna op alle hoeken van de straat wifi en is iedereen 24/7 per smartphone bereikbaar. In een electromagnetisch veld kunnen bacterien en virussen goed gedijen en vanwege het vrij agressieve milieu, muteren.
Het andere verschil dat ik kan bedenken is de vaccinatiedrang van de overheid. Wij zijn in de jaren 50 ingeënt en onze kinderen in de jaren 80. De DKTP en voor de kinderen de BMR als extra.

Een baby heeft nu al voor zijn 2e jaar 14 vaccinaties gehad, terwijl bekend is dat het immuunsysteem pas rond het 2e levensjaar optimaal ontwikkeld is. Krijgt het immuunsysteem dan überhaupt wel een kans? Zou dit een reden kunnen zijn dat onze kleinkinderen altijd verkouden zijn en altijd met een snotneus rond lopen?? Van onze eigen kinderen kan ik me dat niet herinneren.

De BMR vaccinatie is een vaccinatie met een verzwakt levend virus; is het uit te sluiten dat de kinderen die deze vaccinatie krijgen tijdelijk besmettelijk zijn (shedding)?

Zou het kunnen zijn dat door de ongebreidelde vaccinatiedrift in combinatie met de steeds heftiger wordende belasting van het electromagnetische veld de oorspronkelijke virussen en bacteriën, die vroeger de kinderziekten veroorzaken, proberen te overleven door te gaan muteren?

Zou het kunnen dat deze micro-organismen ook ten gevolge van dit steeds groter wordende electromagnetische veld, muteren dat ons immuunsysteem deze virussen niet (her)kent en dus ziek maakt? Terwijl wij als grootouders de mazelen, bof, rode hond gewoon als kinderziekten hebben gehad en dus levenslang antistoffen hebben opgebouwd. Hoeveel mensen met de diagnose “griep” zouden mogelijkerwijs een besmetting opgelopen hebben van een vaccinatie van een kind? Daarbij komt ook nog dat de tegenwoordige (huis)artsen de symptomen van de bof, mazelen en rode hond niet eens meer (her)kennen. Mijn ervaring is dat parotitis ( ontsteking van de oorspeekselklier= bof) een nieuwe woord is voor de bof!

Tel hierbij nog het feit bij op dat onze kinderen bij hun geboorte nog via mij antistoffen hebben gekregen tegen alle kinderziekten die ik heb gehad. De eerste maanden waren ze, via deze verkregen antistoffen, beschermd tegen bv mazelen, bof en rode hond, kinkhoest.

De arme kindertjes van nu hebben ouders die ingeënt zijn en zelf geen kinderziektes hebben gehad; ze zijn dus in de eerste maanden niet beschermd tegen bovenstaande ziektes en moeten dus steeds eerder gevaccineerd worden.

De volgende vraag is volgens mij zeer legitiem: wie besmet de kleine baby’s, de gevaccineerde kinderen of de ongevaccineerde kinderen???? Wie besmet de omgeving, inclusief grootouders, de gevaccineerde of ongevaccineerde kindertjes?

bell, ring, clamps

Zou het niet eens tijd worden dat wij als grootouders aan de bel gaan trekken?
Dat wij indirect opkomen voor de gezondheid van onze kleinkinderen, maar zeker ook voor onze eigen gezondheid?

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.