Hautaine wetenschap: Verbiedt homeopathie..!

De schandalige wijze waarop zgn. ‘wetenschappers’ op dit moment, homeopathie als ‘ketterij’ kwalificeren, is ongekend en zet eerder deze mensen in een kwaad daglicht dan de -door hen volledig onbegrepen- homeopathie.

Nog nooit heeft homeopathie ook maar één dodelijk slachtoffer gemaakt, in tegenstelling tot de medische ‘wetenschap’.
Hoe kunnen ze een geneeskunst waarvan ze niets begrijpen, in de ban doen.
Vooral met de woorden: “Het is gewoon water en de verdunning is zó groot, dat het niet meer kan werken”…

“Er is alleen gefocust op de negatieve studies. Bij het tot stand komen van het advies is geen gebruikgemaakt van wetenschap uit de homeopathische wereld.”
Homeopathisch arts Frank Kusse noemt het advies van de EASAC eenzijdig.

“Er is ook veel onderzoek dat aantoont dat het mensen helpt. En dat het juist kosten bespaart. We proberen de wereld van de reguliere geneeskunde te verbinden met de wereld van homeopathie, acupunctuur en voedingsadviezen. Daar is veel vraag naar.”

Het zou allemaal ‘NIET BEWEZEN’ zijn..?!
Een groots opgezet  Zwitsers onderzoek heeft aangetoond dat homeopathie en homeopathische middelen effectief en kostenbesparend zijn. Dr. Luc Montagnier, de Franse viroloog die in 2008 de Nobel Prijs won voor zijn ontdekking van het aidsvirus, verraste de medisch-wetenschappelijke wereld met zijn ondersteuning voor homeopathie en homeopathische middelen (http://www.infowebweistra.eu/homeopathie-wetenschap.htm)

De homeopathische geneesmiddelenmarkt in Europa groeit, ieder jaar met ongeveer 6%
In 2015 was de sectoromzet ruim € 1 miljard in de EU. De vijf grootste bedrijven bedienen ca. 70% van de markt.

Het geraffineerde verhaal van deze aanklacht tegen homeopathie is feitelijk gebaseerd op pure jaloezie…Want daar waar Big Pharma haar best doet om allerlei nieuwe middelen, zoals bijvoorbeeld medicijnen en vaccins, uit te vinden, is homeopathie gebaseerd op de natuur en dus op niet-patenteerbare middelen. Iedereen kan -bij wijze van spreken- homeopathische middelen maken en voor gebruik verspreiden. Veel homeopathische producenten kunnen dan ook geen patent aanvragen en zijn niet in staat om zelfstandig de vele tienduizenden Euro’s aan onderzoek te besteden om medische goedkeuring te krijgen. Maar dat wil nog niet zeggen dat het alleen maar water is. Dat het daardoor niet werkt.

Geraffineerde stemmingmakerij door ‘hoogleraren’..
Volgens hoogleraar interne geneeskunde Jos Van der Meer (Radboud/Nijmegen) is het duidelijk: “Het is gewoon water!”, zo oordeelt hij. De man schreef mee aan het advies van de Europese adviesraad van wetenschapsacademies EASAC om homeopathische middelen niet meer toe te staan, tenzij werking en veiligheid zijn aangetoond. “De 19e-eeuwse ideeën erover zijn langzamerhand echt wel achterhaald.” 
https://nos.nl/artikel/2194047-europese-adviesraad-stop-met-gedogen-homeopathische-middelen.html

Mocht een patiënt baat hebben bij zo’n middel, dan zit dat volgens Van der Meer puur tussen de oren. “Positieve studies zijn er niet of nauwelijks, of van dubieuze kwaliteit.”

Dat dit feitelijk een leugen is, doet Van der Meer kennelijk geen fluit.
“Resultaat is mooi, maar je moet je wel realiseren dat het een placebo-effect is. Daar is een heleboel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, het is een interessant effect, maar meer dan dat kun je niet toeschrijven aan homeopathie.”
Van der Meer wijst erop dat wat hem betreft het rapport van de EASAC over traditionele homeopathie gaat, maar ook opgaat voor andere alternatieve geneesmiddelen.

In Nederland gebruikt tussen de 2 en 4% van de bevolking homeopathie.
In bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk ligt dat percentage rond de 13%

Lees jezelf in via onderstaand artikel of filmpje:
Lees dit artikel eens over de homeopathie.
https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/en-zo-werkt-klassieke-homeopathie-dus-simpel/
Of bekijk simpele filmpje waar het allemaal simpel is uitgelegd. https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=GNXud8bkHDs

Kennelijk TE SIMPEL voor de heren professoren, die er niets van snappen en daarmee zichzelf als het middelpunt van de wereld verklaren. Het kán gewoon niet, dat het werkt. Dat is hun conclusie, gebaseerd op het uitgangspunt dat ze hebben geleerd op universiteiten en medische cursussen.

Dat er wellicht een volledig andere wereld achter homeopathie schuil gaat, dan zij gewend zijn, hebben ze niet door. Dat gevraagd wordt homeopathie even vanuit een volledig ander perspectief te bezien, evenmin. Kortom we spreken hier letterlijk over ‘kort-zichtigheid’.
Om het even simpel te verklaren: water is bewezen een informatiedrager te zijn.
De materiële stof die bij homeopathie wordt gebruikt om het water een boodschap te geven, informatie te laten dragen volledig aanwezig en kan alleen met andere middelen dan reguliere worden waargenomen.

Al veel vaker is er overeenstemming over de daadwerkelijke essentie van de werking van homeopathie. Een wereldwijde doorbraak lijkt nabij.
De uiterst geraffineerde oppositie van de Big Pharma-cowboys is echter continue aan het werk.

Homeopathie werkt allereerst vanuit het principe dat elk mens anders is, terwijl je door de regulier medische wetenschap als één persoon in een gelijk veld van patiënten wordt gezien. Zeg eens eerlijk, waar voel jij je het meest thuis? Wist je dat de medische wetenschap er nog niet zo lang geleden achter is gekomen, dat vrouwen anders zijn dan mannen en dus ook anders reageren op medicijnen etc. Is het geen grove schande als je dan gaat roepen dat je weet hoe homeopathie in elkaar steekt.? Dat je keihard gaat liegen dat er geen bewijzen zijn voor de werking van homeopathie?

Bron: https://www.wanttoknow.nl/nieuws/hautaine-wetenschap-wil-homeopathie-verbieden/

Delen:

On Key

Gerelateerde Blogs

Vragen? Zoek in de kennisbank.