Vaccinaties bevatten glyfosaat (Roundup)

Het eeuwige verhaal van de gezondheidsraad dat vaccins volkomen veilig zijn lijkt na dit artikel toch wel uit elkaar te vallen. Het blijkt namelijk dat de vaccins die wij aan onze kinderen geven de kankerverwekkende chemische stof glyfosaat bevatten.

We weten dat glyfosaat het actieve bestanddeel is van Monsanto Roundup. Ook zit het in honderden andere herbiciden. De organisatie “Moms Across America” heeft de voorlopige resultaten van het onderzoek door Microbe Inotech Laboratories Inc. uit St. Louis. Missouri naar deze vaccins bekend gemaakt. Hieruit bleek:

  • BMR II (Merk) vaccin had 2.671 deeltjes per miljard (ppb) van glyfosaat
  • DTK Adacel (Sanofi Pasteur) vaccin had 0.123 ppb van glyfosaat
  • Influenza Fluvirin, het griepvaccin (Novaris) 0,331 ppb van glyfosaat
  • HepB vaccin, Energix-B (Glaxo Smith Kline) 0,325 ppb van glyfosaat
  • Pneumococcen vaccin  Vax Polyvalent Pneumovax 23 (Merk) had 0,107 ppb van glyfosaat

Het BMR vaccin had een concentratie tot 25 maal hoger dan de andere vaccins. Na onze test zijn aanvullende onafhankelijke testen gedaan die deze bevindingen bevestigen. De tests werden uitgevoerd met de ELISA-methode.  Deze nieuwe feiten geven duidelijk aan dat glyfosaat ook ons water, urine, moedermelk, voedsel, bodem, bier en wijn, maar nu ook onze vaccins kunnen vervuilen.  De Franse wetenschapper en glyfosaat deskundige Gilles-Eric Séralini heeft in zijn onderzoek laten zien dat glyfosaat nooit alleen wordt gebruikt. Het wordt altijd gebruikt met andere hulpstoffen, waarvan hij meerdere heeft gevonden. De detectie van glyfosaat in vaccins zou de aanwezigheid van deze hulpstoffen ook moeten aangeven. Het volledig rapport kunt u op deze site vinden en downloaden

http://www.momsacrossamerica.com/glyphosate_in_childhood_vaccines