"Een zeer huiveringwekkende en onheilspellende waarschuwing...

Hierbij vraag ik dringend uw aandacht betreffende de op komst zijnde vaccinatie met Covid-19.

Schade opgelopen via de bestaande vaccinaties kon ontstoord worden. Lees onderstaand en weet dat dit in de toekomst niet meer kan!

In de afgelopen 18 jaar heb ik vele patiënten en patiëntjes behandeld met een vaccinatieschade.
De schade die kan ontstaan na een vaccinatie is veel groter dan de meeste ouders, artsen en kinderartsen vermoeden. Met name bij volwassenen kan een vaccinatieschade pas na jaren klachten geven. De in 2010 overleden homeopathische arts Tinus Smits heeft zich jaren toegelegd op het ontwikkelen en toepassen van de behandeling van kinderen (en volwassenen) met vaccinatieschade, het zgn. Post Vaccinaal Syndroom.
Stemmingsstoornissen, agressiviteit, rusteloosheid, concentratiestoornissen en ADHD, maar ook allerlei lichamelijke klachten bleken regelmatig te verdwijnen door de vaccinatie zowel voorafgaand, als direct na de vaccinatie, te ontstoren.

De ziekmakende gevolgen van vaccinatie waren tot nu toe voornamelijk gebaseerd op de toegevoegde hulpstoffen (boosters van werkzame stoffen), waarvan het lichaam de uitscheiding in individuele gevallen niet aankon en daarom milde tot ernstige klachten ontwikkelde.

Met behulp van homeopathische therapie, waarin de individuele levenskracht werd gestimuleerd om de gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, verdwenen de bijwerkingen en dus de bijbehorende klachten veroorzaakt door de vaccinatie; dit kon vaak vele maanden duren maar was uiteindelijk succesvol.

Echter bij de aanstaande vaccinatie met Covid-19 is ontstoren van de vaccinatie niet meer mogelijk!!!

Door het nieuwe werkingsmechanisme van het toekomstige coronavirusvaccin zullen dergelijke genezingssuccessen in de toekomst niet meer mogelijk zijn. Voor het eerst in de geschiedenis van vaccinatie grijpen de zogenaamde mRNA-vaccins van de nieuwste generatie rechtstreeks in op het genetische materiaal van de patiënt en veranderen zo het individuele genetische materiaal, dat een genetische manipulatie vertegenwoordigt - iets dat is verboden; zelfs beschouwt men dit tot nu toe als crimineel.

Deze interventie kan worden vergeleken met die van genetisch gemanipuleerd voedsel, dat ook zeer controversieel is.

De media en politici bagatelliseren de kwestie momenteel en er wordt zelfs zonder enig nadenken om een dergelijke nieuwe vorm van vaccinatie gevraagd, om zodoende terug te kunnen keren naar de normaliteit. Zo'n vaccinatie is problematisch in termen van gezondheid, morele en ethische kwesties en ook in termen van genetische schade, die, in tegenstelling tot de schade veroorzaakt door eerdere vaccinaties, nu onomkeerbaar en onherstelbaar zullen zijn.

Na zo'n nieuwe mRNA-vaccinatie zult u de symptomen van de vaccinatie niet meer op complementaire wijze kunnen genezen. Je zult met de gevolgen ervan moeten leven, omdat ze niet langer kunnen worden genezen door simpelweg gifstoffen uit het menselijk lichaam te verwijderen, net zoals je een persoon met een genetisch defect zoals hartziekten, hemofilie, cystische fibrose, Rett-syndroom enz., niet kunt genezen omdat dit genetische defect nu eenmaal voor altijd aanwezig is!

In eenvoudige taal betekent dit: Mocht u een vaccinatiesymptomatologie ontwikkelen na een mRNA-vaccinatie, dan kan ik, noch enige andere therapeut, u causaal helpen omdat de vaccinatieschade genetisch onomkeerbaar is.

Naar mijn mening vormen deze nieuwe vaccins een misdaad tegen de mensheid die nog nooit eerder in zo'n brede vorm in de geschiedenis is gepleegd.

Zoals Dr. Wolfgang Wodarg, een ervaren arts, het onlangs zei:

In werkelijkheid is dit "veelbelovende vaccin" voor de overgrote meerderheid van de mensen in feite een verboden genetische manipulatie!"