De (verborgen) agenda voor de globale gezondheidszorg

In de zomer van 2017 werden in Italië vaccins wettelijk verplicht gesteld.
Tussen de eerste mededeling hierover in de media en de definitieve beslissing over de wet van de Italiaanse Senaat zat slechts een paar maanden.

Bijzonder, want er was absoluut geen sprake van een noodsituatie, er waren geen actuele sterfgevallen en geen berichten over kinderen met complicaties in de media.

Wat is de reden dat er 10 vaccins verplicht werden gesteld?
En…… is dit het begin van verplichte vaccins voor de rest van Europa?

 In 2014 is het Europese Vaccinatie Actie Plan (EVAP) door alle Europese lidstaten ondertekend.
Hiermee verbinden de lidstaten zich aan de doelen die door de WHO voor Europa heeft vastgesteld in dit EVAP.
(http://www.euro.who.int/en/health-topics/disease-prevention/vaccines-and-immunization/publications/2014/european-vaccine-action-plan-20152020-2014

Het EVAP wordt uitgevoerd als een militaire operatie, compleet met spionnen en strategische mensen op alle niveaus van de samenleving.
De realiteit is dat dit Europese Vaccinatie Actie Plan wordt uitgerold buiten het medeweten van het grote publiek.
De bevolking wordt niet geïnformeerd over het feit dat onze regeringen het vaccineren van onze kinderen de hoogste prioriteit geven.
Er zal weinig besef zijn waar de plotselinge mediacampagnes vandaan komen. De mediacampagnes die ons bang maken zodat we vaccins zullen gaan eisen.

In hetzelfde jaar dat de EVAP is ondertekend is ook de Global Health Security Agenda (GHSA) of te wel de Wereldgezondheidsbeveiligingsagenda, gelanceerd.
De Wereldgezondheidsbeveiligingsagenda heeft als taak

  • De wereld veilig te stellen voor de dreiging van infectieziekten
  • Wereldwijd naties bijeen te brengen voor het maken van nieuwe afspraken
  • De globale gezondheidszorg te verheffen tot de prioriteit van de nationale regeringsleiders.

In september 2014 had president Obama een ontmoeting met ministers en overheidsbekleders van 44 landen en internationale organisaties voor het maken van afspraken over het implementeren van de GHSA. Deze 44 landen hebben Italië aangewezen de wereldwijde vaccinatie strategieën en -campagnes aan te voeren.

Waarom Italië?

In 2014 heeft GlaxoSmithKline, de Amerikaanse farma-gigant, beloofd in Toscane te gaan investeren in de vaccinatiesector. Deze farm- gigant is van plan om de komende 4 jaar meer dan 1 miljard euro te investeren in Italië.
De Italiaanse minister van gezondheidszorg heeft dus duidelijk partij gekozen voor de industrie in plaats van de medische belangen van het Italiaans volk te vertegenwoordigen.

Miljoenen demonstrerende Italiaanse burgers worden door de media volkomen genegeerd. Niet één woord hierover. Wanhopige ouders wenden zich tot de sociale media om foto’s en korte filmpjes te verspreiden om aan te tonen wat er gaande is. https://www.youtube.com/watch?v=SnsRVjr3rRo

Redelijke eisen voor transparantie van beleidsmatige keuzes, zelfs de grondrechten van ouders die ervoor kiezen hun kinderen niet te vaccineren, worden genegeerd ten behoeve van het verdienmodel van het bedrijfsleven.
Juridische gronden voor verplicht vaccineren ontbreken. Maar achter de schermen hebben de WHO en GHSA al jaren gewerkt aan allerlei actiepakketten waarvan “immunisatie ”er een van is.

Het doel is:
“een vaccinatiegraad van tenminste 90% van de vijftien maanden oude bevolking van het land met tenminste 1 dosis vaccin tegen mazelen, die toonaangevend kan worden door dekking,- of administratieve gegevens”.

Het publiek is er niet van op de hoogte dat de GHSA actief werkzaam is in vele Europese landen, waaronder Nederland!

Dat Italië tot de “leidende” landen behoort, zou niet als een verrassing moeten komen.
Vaccins zullen spoedig door heel Europa verplicht zijn en de Italiaanse economie zal welig tieren als gevolg hiervan.

 

Uit Spiegelbeeld nr 10 2017