De behandeling

De zorgverlening die ik geef is persoonlijk. Ieder mens is immers uniek en  iedereen heeft recht op persoonlijke aandacht. Iedereen heeft een op hem of haar gerichte specifieke benadering en behandeling nodig. Daarbij behandel ik niet alleen maar de ziekte of stoornis, maar de persoon zelf, de hulpvrager.

De behandeling kan preventief (voorkomen van klachten en/of ziekten), curatief (het helpen bij de  genezing van een ziekte of aandoening), of palliatief (het richten op de kwaliteit van leven) zijn. Het is daarbij ook de bedoeling ieder mens te helpen meer inzicht te geven in het eigen ziekteproces en de te volgen weg naar gezondheid.

Als iemand bij mij een afspraak maakt zal ik, indien wenselijk, starten met een intake gesprek om de hulpvraag duidelijk te krijgen.  Afhankelijk van de uitkomst van de intake en de hulpvraag zal de behandeling gericht zijn op de 5 natuurgerichte principes. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van een VEGA-test. Naar aanleiding van de uitkomst van de behandeling en/of test zal een behandelplan voorgelegd en besproken worden.  

Als ik met mijn kennis en kunde de hulpvrager niet adequaat denk te kunnen behandelen, zal ik altijd adviseren contact op te nemen met een reguliere arts of regulier opgeleide zorgverlener.

Bij indicaties kunt u een idee krijgen voor welke klachten u een afspraak kunt maken in mijn praktijk. 

Terug naar Introductie
Terug naar VEGA