Hoe werkt het?

Er wordt gebruik gemaakt van de VEGAtest Expert. Vanwege de nieuwe technologische mogelijkheden is dit apparaat  zeer compact en kan het dankzij een logische constructie talrijke afzonderlijke en gecombineerde metingen mogelijk maken.

Men kan het beschouwen als een computer, waarin de analoge frequenties van de voorheen gebruikte testampullen gedigitaliseerd opgeslagen zijn. 

Testampullen zijn glazen buisjes, doorgaans gevuld met een vloeistof. De inhoud varieert van vitamines, mineralen en sporenelementen tot hormonen, toxische stoffen, allergenen en enzymen. Ook allerlei ziektekiemen in homeopathische vorm (nosodes) worden gebruikt. De ampullen worden nooit gebruikt om een vloeistof mee te injecteren (zoals het woord ampul wel zou doen vermoeden), maar uitsluitend als hulpmiddel gebruikt bij het test. Op dit moment ligger er meer dan 10.000 frequenties in het apparaat opgeslagen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een unieke geheugenapplicatie waardoor verschillende ampullen met elkaar vergeleken kunnen worden. Er kan bijvoorbeeld uitgetest worden of een aandoening oorzaak van de klacht is of slechts een gevolg, maar tegelijkertijd is te testen of de betreffende behandeling effectief en tolerant is om direct te gaan behandelen. Soms is het lichaam te vervuild of te verzwakt en is het nog een brug te ver om deze aandoening direct aan te pakken. Dit komt de effectiviteit van de therapie zeer ten goede. Er hoeven nu geen onnodige stappen genomen te worden die naderhand niet effectief bleken te zijn. 

Automatisch worden de meetwaarden in een daarvoor ontworpen registratie programma vastgelegd en na de test uitgeprint en met u doorgesproken. .

Bij het VEGA-testen is het eveneens mogelijk de geadviseerde middelen of therapie te testen op verdraagzaamheid (tolerantie) en effectiviteit. Dit maakt de testmethode uiterst effectief en efficient. Voor meer informatie over de VEGAtest kunt u ook kijken op de Duitse website www.wegamed.de

Terug naar VEGA